Netwerken helpen netwerken

We kunnen ons goed voorstellen dat je een vraag hebt over iets dat in je netwerk speelt en waar je graag tips, advies of informatie van andere netwerken, bij kunt gebruiken. Vul je vraag of je antwoord op een vraag dan hieronder in en wij zorgen ervoor dat je vraag èn de antwoorden die gegeven worden, op deze pagina komen te staan.

 

  • Vraag maart 2021 van Rika Roffelsen van het Netwerk Dementie Drenthe: Wie zijn er bezig met het organiseren van financiële dekking voor de uren nazorg door de casemanager dementie bij familie en mantelzorger, bij opname en of overlijden van de mens met dementie. Zijn hier landelijke afspraken voor vastgelegd? 
  • Vraag januari 2021 van Ieke Bron, Netwerk Dementie Helmond en Peelgemeenten: Ik ben op zoek naar netwerken waar gemeenten zijn aangesloten. Bij wie is dat het geval en kan ik daarover contact opnemen? Lees het antwoord hier.
  • Vraag april 2019 van Wendela Erbink, Netwerk Dementie Noord- en Oost-Flevoland: Wie oh wie heeft er voor mij een voorbeeld van voorwaarden voor een nieuwe partij om toe te treden tot een dementienetwerk? Lees hier de 6 antwoorden.
  • Vraag mei 2019 van Petra Lok, Dementienetwerk Friesland: moet een nieuwe casemanager dementie (dus geen wijkverpleegkundige die dit al was) BIG geregistreerd zijn; is dit een harde eis? Lees hier 1 antwoord.